Zeer efficiënte productie van rabiësvirus-glycoproteïne G ectodomein in Sf9-insectencellen.

Highly efficient production of rabies virus glycoprotein G ectodomain in Sf9 insect cells.
Binnen het huidige onderzoek hebben we een hele cursus ontwikkeld om in insectencellen een overmatige hoeveelheid van het ectodomein van het rabiësvirus glycoproteïne G (G E ) te verschaffen als geschikt antigeen voor het detecteren van anti-rabiësantilichamen. Gebruikmakend van het baculovirus-expressievectorsysteem in Sf9-insectencellen gemengd met een nieuwe chimere promotor ( polh – pSeL ), bereikte het expressiestadium een opbrengst van 4,1 ± 0.Drie mg/L traditie, wat aanzienlijk hoger was dan die bereikt met de gebruikelijke  polh  promotor alleen .
Het eiwit werd uit de cellysaten gewonnen en eenvoudig in één stap gezuiverd door middel van metaalionaffiniteitschromatografie, met een opbrengst van 95% en een zuiverheid van 87%. Tenslotte G E  werd efficiënt gebruikt in een test om specifieke antilichamen in serummonsters afkomstig van met rabiës gevaccineerde dieren te detecteren. De milieuvriendelijke techniek die op dit werk is ontwikkeld, is een opvallende methode om overmatige hoeveelheden van dit glycoproteïne te leveren.

Expressie van codon-geoptimaliseerde p2-adrenerge receptor in  Sf9  insect  cellen  voor Multianalyte detectie van β-agonist Residuen in varkensvlees.

β 2 adrenerge receptor (β 2 AR) werd daadwerkelijk tot expressie gebracht onder toepassing van Bac-to-Bac Baculovirus expressiesysteem in Sf9-cellen als component bio-erkenning multianalyte screenen van β-agonisten residuen in varkens. Sf9-cellen zijn gekozen omdat het expressiesysteem en codonoptimalisatie van wildtype nucleïnezuursequentie en tijdsafhankelijke screening van expressiesituaties vervolgens zijn uitgevoerd voor het verbeteren van het expressiestadium en organische oefening.
Onder optimale situaties van multipliciteit van een infectie (MOI) = 5 en 48 uur transfectie, was de eiwitopbrengst zelfs 1,23 mg/ml. Na zuivering door middel van chromatografische strategieën werd het gezuiverde recombinante eiwit gebruikt om een ​​direct agressieve enzyme-linked receptor assay (ELRA) te ontwikkelen en werd de effectiviteit en betrouwbaarheid van de assay bepaald.
De IC50-waarden van clenbuterol, salbutamol en ractopamine waren 28,36, 50,70 en 59,57 g/l, en clenbuterol bevestigde respectievelijk 47,61% en 55,94% kruisreactiviteit met ractopamine en salbutamol. De detectielimiet (LOD) was 3,2 g/l en de gerelateerde terugvindingen in varkensmonsters lagen binnen het bereik van respectievelijk 73,0-91,2%, 69,4-84,6% en 63,7-80,2% .
De resultaten bevestigden dat zij een hogere efficiëntie in tegenstelling stroominstellingen radioactief receptorbased assays, wat aangeeft dat de genetisch gemodificeerde β 2 AR zou mooi nut potentieel detectie van β-agonisten residuen.

Cytotoxische resultaten van β-asaron on  Sf9  insectencellen  cellen .

β-Asarone is het overheersende deel van de belangrijke olie van wortelstokken van Acorus calamus Linn (Candy flag). Hoewel wortelstokextracten van deze plant al lang worden gebruikt voor de bestrijding van insectenplagen, worden hun cytotoxische resultaten op insectencellen meestal niet goed begrepen. Tijdens dit onderzoek evalueerden we de efficiëntie van β-asaron als een puur insecticide door het gebruik van een Spodoptera frugiperda-cellijn (Sf9).
Om de cytotoxische resultaten van β-asaron op Sf9-cellen te evalueren, hebben we morfologische modificaties opgemerkt in behandelde cellen en hebben we een celproliferatietest en een DNA-fragmentatietest uitgevoerd. Na 24 en 48 uur behandeling met β-asaron, werd de proliferatie van de Sf9-cellen remde op een dosis-afhankelijke wijze, met een IC 50  -waarden van 0,558 mg / ml na 24 uur en 0,253 mg / ml na 48 uur.
Morfologische modificaties in met β-asaron behandelde cellen waren typerend voor apoptose en omvatten een gebrek aan adhesie, celkrimp en kleine apoptotische lichamen van ons lichaam. De DNA-ladderstroom in met β-asaron behandelde SF9-cellen en annexine V-assay bevestigden dat deze verbinding apoptose in insectencellen kan induceren. Gezamenlijk bevelen deze bevindingen aan dat apoptose-inductie ook een mechanisme zou kunnen zijn waarmee β-asaron de proliferatie van insectencellen remt en dus insecticide resultaten uitoefent.

Expressie in  Sf9  insectencellen  cellen , zuivering en doelgerichte reconstitutie van het menselijke proton-gekoppelde folaat transporter (PCFT, SLC46A1).

De proton-gekoppelde foliumzuurtransporter (PCFT) geeft een vitale opnameroute voor het vitamine foliumzuur (B9) bij zoogdieren. Bovendien is het momenteel buitengewoon nieuwsgierig om zich te concentreren op chemotherapeutische middelen voor tumoren vanwege de verhoogde foliumzuurbehoefte van snel delende tumorcellen naast de opgereguleerde PCFT-expressie in een aantal tumoren.
Om zijn prestaties te begrijpen, zijn wilskracht van zijn atomaire constructie en moleculair transportmechanisme belangrijke doelen die gigantische hoeveelheden doelgerichte PCFT vereisen. Hier hebben we een heteroloog expressiesysteem op hoog niveau voor menselijke PCFT met behulp van een recombinant baculovirus en Spodoptera frugiperda (Sf9) insectencellen.
We onthullen de transportprestaties van foliumzuur naast de PCFT-expressie, isolatie en zuivering van. Belangrijk is dat gezuiverde PCFT foliumzuur transporteert na reconstitutie. We zijn er dus in geslaagd om heterologe expressie als een significant knelpunt van PCFT-analyse te overwinnen. De voorziening van een overexpressiesysteem voor menselijke PCFT geeft het idee voor toekomstig biochemisch, biofysisch en structureel onderzoek.
Zeer efficiënte productie van rabiësvirus-glycoproteïne G ectodomein in Sf9-insectencellen.

Toxiciteit van het mycotoxine fumonisine B1 op de insecten-  Sf9-  cellijn  .

Fumonisinen zijn een soort mycotoxine geproduceerd door Fusarium spp., voornamelijk F. proliferatum en F. vertieilliodes, en symboliseren een mogelijk gevaar voor het welzijn van dieren en mensen. De toxiciteit en het bewegingsmechanisme van fumonisines is dubbelzinnig en het is onduidelijk of fumonisines al dan niet giftig zijn voor insectencellen.
Dit onderzoek onderzoekt de toxiciteit van fumonisine B1 (FB1) en het bewegingsmechanisme ervan binnen de Spodoptera frugiperda Sf9-cellijn. We ontdekten dat FB1 de mobiele proliferatie van Sf9 remde en de celontwikkeling op het G2/M-deel stopte.
Morfologische verklaring bevestigde dat FB1 zwelling, vacuolevorming en gebrek aan adhesie in Sf9-cellen induceerde. Evaluatie van circulerende cytometrie bevestigde dat FB1 depolarisatie van het celmembraanpotentieel en hyperpolarisatie van het mitochondriale membraanpotentieel induceerde.
Om potentiële genen te ontdekken die verband houden met de moleculaire mechanismen van FB1, zijn 41 differentieel tot expressie gebrachte genen herkend door transcriptoomanalyses na FB1-therapie. Deze genen zijn vermoedelijk betrokken bij het reinigen van het metabolisme, de regulatie van insectenhormonen, celapoptose en verschillende bijbehorende processen.
Ten slotte zijn zes differentieel tot expressie gebrachte genen gekozen en gevalideerd door kwantitatieve real-time PCR (QRT-PCR). Onze check kan een referentie zijn voor verschillende soorten insectencellenonderzoek naar FB1-stress. Tegelijkertijd probeert ons onderzoek een potentieel voor FB1 te presenteren als een voorloper van organische insecticiden.

Expressie van volledige lengte HER2 eiwit in Sf9  insectencellen  cellen  en de presentatie op de vloer van budded virusachtige deeltjes.

Biomarkers van de meeste kankers zijn soms geglycosyleerde membraanreceptoreiwitten die op de mobiele vloer aanwezig zijn. Om nieuwe antilichamen te ontwikkelen voor de meeste diagnostiek of therapie van kanker, is het een fundamentele voorwaarde dat deze doeleiwitten in een lokale conformatie kunnen worden gevonden.
Desalniettemin zijn membraanreceptoreiwitten notoir lastig te verschaffen als gevolg van hun hydrofobe aard en verfijnde structuur. Hier gebruikten we het baculovirus-insectencelexpressiesysteem om budded virus-like partikels (VLP’s) te leveren als de scaffold voor de presentatie van geavanceerde membraaneiwitten.
Omdat wordt aangenomen dat receptor 2 (HER2) van de menselijke epidermale ontwikkeling tot overexpressie wordt gebracht in tal van kankers, werd het gekozen als mannequin voor een tumorantigeen. VLP’s die HER2 van volledige lengte op de vloer vertonen, zijn geproduceerd in Spodoptera frugiperda 9 (Sf9) insectencellen en gezuiverd door ultracentrifugatie met sucrosegradiënt.
De verscheidenheid aan uitgescheiden deeltjes werd gekwantificeerd door evaluatie van nanodeeltjesmonitoring. Om de aanwezigheid van HER2-eiwit op de vloer te verifiëren, zijn VLP’s gelabeld met goud-geconjugeerde antilichamen en geanalyseerd met transmissie-elektronenmicroscopie. De prestaties van weergegeven HER2 werden onderzocht met ELISA en een nieuw opgerichte, grotendeels op biolaag-interferometrie gebaseerde methode.

Spodoptera frugiperda (SF9) host cell Proteins (HCPs) ELISA Kit, 96 tests, Quantitative

730-145-SF9 1 kit
EUR 773

Rabbit Polyclonal antibody Anti-CRBN

Anti-CRBN 50 µg
EUR 349

EGFR, His (Sf9 insect cells-expressed), Human

HY-P7316 50ug
EUR 533

Kallikrein-11 (Sf9 insect cells-expressed), Human

HY-P7381 50ug
EUR 762

OR Antibody

44609-100ul 100ul
EUR 252

OR Antibody

44609-50ul 50ul
EUR 187

OR Antibody

DF10250 200ul
EUR 304
Description: OR Antibody detects endogenous levels of total OR.

OR Antibody

20-abx217389
 • EUR 425.00
 • EUR 342.00
 • 100 ug
 • 50 ug
 • Shipped within 5-10 working days.

OR Antibody

ABD10250 100 ug
EUR 438

HVEM, Fc Chimera (Sf9 insect cells-expressed), Human

HY-P7366 10ug
EUR 153

Recombinant Mouse VEGF Protein, Untagged, Insect-10ug

QP10910-INSECT-10ug 10ug
EUR 201

Recombinant Mouse VEGF Protein, Untagged, Insect-1mg

QP10910-INSECT-1mg 1mg
EUR 5151

Recombinant Mouse VEGF Protein, Untagged, Insect-2ug

QP10910-INSECT-2ug 2ug
EUR 155

Recombinant Human HGF Protein, Untagged, Insect-10ug

QP10665-INSECT-10ug 10ug
EUR 201

Recombinant Human HGF Protein, Untagged, Insect-1mg

QP10665-INSECT-1mg 1mg
EUR 4353

Recombinant Human HGF Protein, Untagged, Insect-2ug

QP10665-INSECT-2ug 2ug
EUR 155

Sapphire Sf9 Insect Cells (1 x 107 cells, Culture)

ABP-CEL-10002 1 flask Ask for price
  • Product line: Cell Line Collection
  • Brand: Insect Cell Lines / Medium

Sapphire Sf9 Insect Cells (1 x 107 cells, Frozen)

ABP-CEL-10006 1 vial Ask for price
  • Product line: Cell Line Collection
  • Brand: Insect Cell Lines / Medium

FGFR-1α, Fc Chimera (Sf9 insect cells-expressed), Human

HY-P7353 10ug
EUR 176

IL-6 Receptor α (Sf9 insect cells-expressed), Human

HY-P7377 50ug
EUR 268

Anti-SF9: HRP Conjugate

F841 12 mL
EUR 527
 • Product category: Antibodies
Description: Anti-SF9: HRP Conjugate by Cygnus Technologies is available in Europe via Gentaur.

OR Conjugated Antibody

C44609 100ul
EUR 397

293AD Cell Line

AD-100 1 vial
EUR 461
Description: The 293AD Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase adenovirus production, including firmer attachment and larger surface area.

293AAV Cell Line

AAV-100 1 vial
EUR 508
Description: The 293AAV Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase AAV production, including firmer attachment and larger surface area.

293LTV Cell Line

LTV-100 1 vial
EUR 508
Description: The 293LTV Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase lentiviral production, including fimrer attachment and larger surface area.

293RTV Cell Line

RV-100 1 vial
EUR 508
Description: The 293RTV Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase retroviral production, including fimrer attachment and larger surface area.

Recombinant Influenza H3N2 Wisconsin Protein, Untagged, Insect-10ug

QP12091-INSECT-10ug 10ug
EUR 264

Recombinant Influenza-B Malaysia Protein, Untagged, Insect-100ug

QP12440-INSECT-100ug 100ug
EUR 1859

Recombinant Influenza-B Malaysia Protein, Untagged, Insect-10ug

QP12440-INSECT-10ug 10ug
EUR 264

Recombinant Influenza-B Malaysia Protein, Untagged, Insect-2ug

QP12440-INSECT-2ug 2ug
EUR 155

Myeloid/lymphoid or mixed-lineage leukemia translocated to 10 (MLLT10) polyclonal antibody

ABP-PAB-10850 100 ug Ask for price
  • Product line: Oncoproteins
  • Brand:

Myeloid/lymphoid or mixed-lineage leukemia translocated to 1 (MLLT1) polyclonal antibody

ABP-PAB-10851 100 ug Ask for price
  • Product line: Oncoproteins
  • Brand:

Myeloid/lymphoid or mixed-lineage leukemia translocated to 2 (MLLT2) polyclonal antibody

ABP-PAB-10852 100 ug Ask for price
  • Product line: Oncoproteins
  • Brand:

Myeloid/lymphoid or mixed-lineage leukemia translocated to 3 (MLLT3) polyclonal antibody

ABP-PAB-10853 100 ug Ask for price
  • Product line: Oncoproteins
  • Brand:

Myeloid/lymphoid or mixed-lineage leukemia translocated to 4 (MLLT4) polyclonal antibody

ABP-PAB-10854 100 ug Ask for price
  • Product line: Oncoproteins
  • Brand:

Myeloid/lymphoid or mixed-lineage leukemia translocated to 6 (MLLT6) polyclonal antibody

ABP-PAB-10855 100 ug Ask for price
  • Product line: Oncoproteins
  • Brand:

Myeloid/lymphoid or mixed-lineage leukemia translocated to 7 (MLLT7) polyclonal antibody

ABP-PAB-10856 100 ug Ask for price
  • Product line: Oncoproteins
  • Brand:

Recombinant Influenza H1N1 New Caledonia Protein, Untagged, Insect-10ug

QP12076-INSECT-10ug 10ug
EUR 264

Recombinant Influenza H1N1 Solomon Islands Protein, Untagged, Insect-10ug

QP12078-INSECT-10ug 10ug
EUR 264

Recombinant HIV-1 p24 Core Protein, Untagged, Insect-100ug

QP12256-INSECT-100ug 100ug
EUR 1859

Recombinant Chikungunya Virus CHIKV E1 Protein, Untagged, Insect-1mg

QP11405-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

293/GFP Cell Line

AKR-200 1 vial
EUR 572
Description: 293/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

T47D/GFP Cell Line

AKR-208 1 vial
EUR 572
Description: T47D/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

A549/GFP Cell Line

AKR-209 1 vial
EUR 572
Description: A549/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

HeLa/GFP Cell Line

AKR-213 1 vial
EUR 572
Description: HeLa/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

NIH3T3/GFP Cell Line

AKR-214 1 vial
EUR 572
Description: NIH3T3/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

NIH3T3/Cas9 Cell Line

AKR-5104 1 vial
EUR 572

293/Cas9 Cell Line

AKR-5110 1 vial
EUR 572

HeLa/Cas9 Cell Line

AKR-5111 1 vial
EUR 572

Recombinant Human DKK3 Protein, His, Insect-5ug

QP11668-HIS-INSECT-5ug 5ug
EUR 201

Recombinant Human EDA2R Protein, His, Insect-1mg

QP11743-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human EDAR Protein, His, Insect-1mg

QP11744-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human EFNB3 Protein, His, Insect-1mg

QP11756-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human ENTPD3 Protein, His, Insect-5ug

QP11794-HIS-INSECT-5ug 5ug
EUR 201

Recombinant Human EPHA2 Protein, His, Insect-10ug

QP11796-HIS-INSECT-10ug 10ug
EUR 201

Recombinant Human EPHA2 Protein, His, Insect-1mg

QP11796-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human EPHA2 Protein, His, Insect-2ug

QP11796-HIS-INSECT-2ug 2ug
EUR 155

Recombinant Human FCGR3A Protein, His, Insect-1mg

QP11860-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human FOLR1 Protein, His, Insect-5ug

QP11896-HIS-INSECT-5ug 5ug
EUR 201

Recombinant Human GARS Protein, His, Insect-10ug

QP11933-HIS-INSECT-10ug 10ug
EUR 201

Recombinant Human GARS Protein, His, Insect-1mg

QP11933-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human GARS Protein, His, Insect-2ug

QP11933-HIS-INSECT-2ug 2ug
EUR 155

Recombinant Human GFRA3 Protein, His, Insect-5ug

QP11959-HIS-INSECT-5ug 5ug
EUR 201

Recombinant Human GPNMB Protein, His, Insect-10ug

QP12041-HIS-INSECT-10ug 10ug
EUR 201

Recombinant Human GPNMB Protein, His, Insect-1mg

QP12041-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human GPNMB Protein, His, Insect-2ug

QP12041-HIS-INSECT-2ug 2ug
EUR 155

Recombinant Human GZMH Protein, His, Insect-10ug

QP12072-HIS-INSECT-10ug 10ug
EUR 201

Recombinant Human GZMH Protein, His, Insect-2ug

QP12072-HIS-INSECT-2ug 2ug
EUR 155

Recombinant Human GZMK Protein, His, Insect-1mg

QP12073-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human HEXA Protein, His, Insect-1mg

QP12224-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human IL12RB1 Protein, His, Insect-10ug

QP12404-HIS-INSECT-10ug 10ug
EUR 201

Recombinant Human IL12RB1 Protein, His, Insect-1mg

QP12404-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human IL12RB1 Protein, His, Insect-2ug

QP12404-HIS-INSECT-2ug 2ug
EUR 155

Recombinant Human IL13RA2 Protein, His, Insect-1mg

QP12406-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human IL1RL1 Protein, His, Insect-1mg

QP12413-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human ITGB1 Protein, His, Insect-1mg

QP12462-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human KLK15 Protein, His, Insect-5ug

QP12504-HIS-INSECT-5ug 5ug
EUR 201

Recombinant Human KLK2 Protein, His, Insect-5ug

QP12505-HIS-INSECT-5ug 5ug
EUR 201

Recombinant Human KLK5 Protein, His, Insect-10ug

QP12507-HIS-INSECT-10ug 10ug
EUR 201

Recombinant Human KLK5 Protein, His, Insect-2ug

QP12507-HIS-INSECT-2ug 2ug
EUR 155

Recombinant Human KLRB1 Protein, His, Insect-5ug

QP12508-HIS-INSECT-5ug 5ug
EUR 201

Recombinant Human LUM Protein, His, Insect-1mg

QP12598-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human MFAP4 Protein, His, Insect-1mg

QP12691-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human NARS Protein, His, Insect-10ug

QP12794-HIS-INSECT-10ug 10ug
EUR 201

Recombinant Human NARS Protein, His, Insect-2ug

QP12794-HIS-INSECT-2ug 2ug
EUR 155

Recombinant Human NXPH1 Protein, His, Insect-1mg

QP12912-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human PDCD1LG2 Protein, His, Insect-1mg

QP12985-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human PSG1 Protein, His, Insect-1mg

QP13179-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human PSG5 Protein, His, Insect-5ug

QP13180-HIS-INSECT-5ug 5ug
EUR 201

Recombinant Zika NS1 Protein, His, Insect-10ug

QP14001-HIS-INSECT-10ug 10ug
EUR 201

Recombinant Zika NS1 Protein, His, Insect-2ug

QP14001-HIS-INSECT-2ug 2ug
EUR 155

Recombinant Zika NS1 Protein, His, Insect-50ug

QP14001-HIS-INSECT-50ug 50ug
EUR 545

Recombinant Human Adipsin Protein, His, Insect-1mg

QP10969-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human ATP1B1 Protein, His, Insect-1mg

QP11104-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Human ATP1B2 Protein, His, Insect-1mg

QP11105-HIS-INSECT-1mg 1mg
EUR 5251

Recombinant Mouse CD14 Protein, His, Insect-10ug

QP11301-HIS-INSECT-10ug 10ug
EUR 201

De detectie werd voltooid met gebruikmaking van het specifieke monoklonale antilichaam Herceptin en filamenteuze fagen die een variabel fragment met een enkele keten van een anti-HER2-antilichaam vertonen. Vitale sterkere binding van Herceptin- en anti-HER2-fagen aan HER2-vertonende VLP’s in vergelijking met management-VLP’s werd aangetoond. Daarom raden we aan dat Sf9-insectencellen zeer goed mogelijk zijn voor de snelle en eenvoudige productie van gevarieerde, ontluikende VLP’s die een platform vormen voor de presentatie van membraanreceptoren over de volledige lengte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Expression, purification and functional characterization of human equilibrative nucleoside transporter subtype-1 (hENT1) protein from Sf9 insect cells.

Expressie, zuivering en functionele karakterisering van humaan equilibratief nucleoside transporter subtype-1 (hENT1) eiwit van Sf9 insectencellen.Expressie, zuivering en functionele karakterisering van humaan equilibratief nucleoside transporter subtype-1 (hENT1) eiwit van Sf9 insectencellen.

Human equilibrative nucleoside transporter-1 (hENT1) is de belangrijkste plasmamembraantransporter die betrokken is bij het transport van zuivere nucleosiden naast nucleoside-analoge medicatie, gebruikt in antikanker- en antivirale therapieën. Ongeacht intensief biochemisch en farmacologisch