Bifenthrin induceert DNA-schade en autofagie in Spodoptera frugiperda (Sf9) insectencellen

Bifenthrin induces DNA damage and autophagy in Spodoptera frugiperda (Sf9) insect cells
Bifenthrin is een van de meest gebruikte kunstmatige pyrethroïde pesticiden. Het richt zich op het zenuwstelsel van insecten, voornamelijk op natriumkanalen in zenuwcelmembranen. Het overmatige gebruik van bifrenthrin kan leiden tot een toename van de resistentie tegen plaaginsecten. Bovendien zijn er slechts enkele onderzoeken die de cytotoxische beweging ervan beschrijven.
Er was een reeks bioassays uitgevoerd en de resultaten bevestigden dat bifenthrin een grote vaardigheid heeft om DNA-beschadiging en de remming van de levensvatbaarheid in Spodoptera frugiperda (Sf9)-cellen te induceren . Monodansylcadaverine-kleuring en transmissie-elektronenmicroscoopassays waren gebruikt om belangrijke reeksen van autofagosomen en mitochondriale disfunctie in het cytoplasma te bekijken.
Bovendien bevestigde Western-blot-evaluatie een opwaartse regulatie in LC3-II- en beclin-1-eiwitexpressie en een neerwaartse regulatie in p62-expressie , die bijdroeg aan de cytotoxische impact van bifenthrin op Sf9-cellen. Algemeen, bifenthrin heeft een aanzienlijke invloed op de levensvatbaarheid van Sf9-cellen door DNA-beschadiging en autofagie te induceren. Deze resultaten vormen een theoretische basis voor het begrijpen van het mechanisme van cytotoxiciteit van bifrenthin.

Membrane Protein Productie en zuivering van Escherichia coli en  Sf9  insect  Cells

Een ernstige belemmering voor het vinden van membraaneiwitten door middel van biofysische strategieën is de kwestie van het produceren van voldoende hoeveelheden voorraden voor nuttig en structureel onderzoek. Om het beoogde membraaneiwit heteroloog, in het bijzonder een eukaryoot eiwit, tot overexpressie te brengen , is een belangrijke stap het zoeken naar het optimale gastheerexpressiesysteem en het uitvoeren van daaropvolgende expressieoptimalisatie.
In dit hoofdstuk beschrijven we protocollen voor het screenen van membraaneiwitproductie met behulp van bacteriële en insectencellen, solubilisatiescreening, grootschalige productie en algemeen gebruikte zuiveringsstrategieën voor affiniteitschromatografie. We richten ons op veelvoorkomende optimalisatiesituaties, gelijk aan promotors en tags, en beschrijven de huidige strategieën die in elk laboratorium kunnen worden gebruikt zonder gespecialiseerde dure uitrusting.
Met name voor insectencellen zijn GFP-fusies met name nuttig voor lokalisatie en in-gel fluorescentiedetectie van de eiwitten op SDS-PAGE . We geven gedetailleerde protocollen die kunnen worden gebruikt om de meest effectieve expressie- en zuiveringssituaties voor membraaneiwitonderzoek weer te geven.

Bindingsspecificiteit van ostreolysin A6 richting  Sf9  insectencellen  cel  lipiden.

Van oesterzwammen (Pleurotus spp.) is de laatste tijd bewezen dat ze insecticide bi-component eiwitcomplexen leveren die voornamelijk gebaseerd zijn op de aegerolysine-eiwitten. Een taak voor deze eiwitten is dus aangewezen voor de verdediging en veiligheid van de paddenstoel, en we stellen voor om ze te gebruiken als nieuwe milieuvriendelijke bio-insecticiden.
Deze op aegerolysine gebaseerde eiwitcomplexen permeabiliseren synthetische lipideblaasjes door middel van aegerolysinebinding aan een insect-specifiek sfingolipide, ceramidefosfoethanolamine (CPE), en ze zijn cytotoxisch voor de Spodoptera frugiferda (Sf9) insectencellijn.
Tandem-massaspectrometrie-evaluatie van de Sf9-lipidoom-ontdekte lipiden die niet vooraf in de literatuur zijn vermeld, samen met specifiek C14-sfingosine-gebaseerde CPE-moleculaire soorten, die ~ vier mol% van het gehele lipidoom omvatten.
Aanvullende evaluatie van de lipidenbindingsspecificiteit van een aegerolysine van P. ostreatus, ostreolysine A6 (OlyA6), tot lipidevesikels die zijn samengesteld uit economische lipiden, tot lipidevesicles die zijn samengesteld uit het volledige lipide-extract van Sf9-cellen, en tot HPLC-gescheiden Sf9-cellipide fracties die ceramiden bevatten, bevestigden CPE als de belangrijkste OlyA6-receptor, maar benadrukten daarnaast het belang van membraan-ldl-cholesterol voor de vorming van stevige en veilige interacties van OlyA6 met synthetische en zuivere lipidemembranen.
Bindingstests uitgevoerd met glycaanarrays en vloerplasmonresonantie, waaronder ongewervelde-specifieke glycanen, sloten deze sacchariden uit als potentiële extra OlyA6-receptoren.

Koel-actieve extracellulaire lipase: Expressie in  Sf9  insect  cellen , zuivering en katalyse.

Chilly-actieve lipasen krijgen tegenwoordig bijzondere aandacht, omdat ze meer en meer worden gebruikt in tal van industrieën die gelijkwaardig zijn aan hoogwaardige chemische synthese, maaltijdverwerking en wasmiddel. Binnen het huidige onderzoek werd een extracellulair lipase-gen van  Yarrowia lipolytica (LIPY8) gekloond en tot expressie gebracht door het baculovirus-expressiesysteem.
Het recombinante lipase (LipY8p) werd gezuiverd met behulp van chromatografische strategieën, wat leidde tot een zuiveringsprobleem van 25,7-voudig met een specifieke inspanning van 1102,9 U/mg voor olijfolie. De voor de hand liggende molecuulmassa van gezuiverd LipY8p was 40 kDa. Het enzym was het meest energiek bij pH 7,5 en 17 °C . Het vertoonde de meeste oefening in de richting van middellange keten (C10) esters.
De aanwezigheid van overgangsmetalen equivalent aan Zn 2+ , Cu 2+ en Ni 2+  remde sterk de enzymoefening, die werd versterkt door EDTA. De lipase-inspanning werd beïnvloed door detergentia en werd verhoogd door talrijke natuurlijke oplosmiddelen tot 10% (v/v). Deze enzymatische eigenschappen maken van dit lipase een aanzienlijk potentieel voor biotechnologische doeleinden.
Bifenthrin induceert DNA-schade en autofagie in Spodoptera frugiperda (Sf9) insectencellen

Geoptimaliseerde expressie, zuivering en snelle detectie van recombinante influenza kerneiwitten expressie gebracht in Sf9  insect  cellen .

Een correcte en snelle prognose van griep en infectie is belangrijk om een ​​vroegtijdige antivirale behandeling mogelijk te maken en de sterfte als gevolg van seizoens- en epidemische infecties terug te dringen. Immunochromatografie is een van de meest typische strategieën die worden gebruikt voor de prognose van seizoensgriep bij de mens; desalniettemin is het veel minder efficiënt bij het diagnosticeren van het pandemische influenzavirus.
Op dit moment zijn snelle diagnostische kits voor pandemisch influenzavirus afhankelijk van de detectie van nucleoproteïne (NP) of hemagglutinine (HA). NP-detectie onthult een grotere specificiteit en is extra delicaat dan HA-detectie. Bij dit onderzoek hebben we tijdsafhankelijke expressiesituaties gescreend en hierin rapporteren we optimale situaties voor de expressie van recombinant nucleoproteïne (rNP), die 48 uur na een infectie was.
Daarnaast rapporteren we met behulp van de uitgedrukte rNP in een snelle diagnose van griep (SGT i-flex Influenza A&B Check). We construeerden expressievectoren die rNP (antigeen) van influenza A en B in insectencellen (Sf9-cellen) synthetiseerden, gebruikten het gezuiverde rNP voor de immunoassay, bekijk de verpakking en onderscheidden duidelijk NP’s van influenza A en influenza B met behulp van deze snelle influenza diagnostisch pakket. Deze strategie zou het geval kunnen verbeteren van een snelle kijk op kits voor griep die NP gebruiken.

Antitumor uitoefening van Escherichia coli Shiga-toxine A subeenheid geleverd door  SF9  insectencellen  cellen .

De meeste vormen van kanker blijven over de hele wereld een ernstig nadeel voor het welzijn. Een Shiga-toxine is een bacterieel toxine dat gewoonlijk wordt geproduceerd door Shigella dysenteriae en Escherichia coli. Een subeenheid van het Shiga-toxine (StxA) is een cytotoxisch middel dat zou kunnen worden gebruikt om de dood in de meeste kankercellen te induceren. StxA tot expressie gebracht vanuit baculovirus werd geëvalueerd in een pTriExTM-expressievector. De baculovirusvector werd gebruikt voor de A-subeenheidtoevoer van StxA. De cytotoxiciteit van StxA-cellen werd door het virus geïnduceerd en beoordeeld binnen de MCF7- en HeLa-celstammen.
Evenals de cytotoxiciteit van de meeste kankers van de tot expressie gebrachte StxA werd bovendien beoordeeld in de meeste kankers die bij muizen werden geïnduceerd. De cytotoxiciteit van het recombinante StxA-baculovirus met totaal verschillende multipliciteiten van een infectie (MOI) werd gemeten.
De resultaten bevestigden dat belangrijke cytotoxiciteit kan worden geïnduceerd op het borstepitheel van zoogdieren, de meeste kankercelstammen, MCF7- en HeLa-cellen met een MOI ≥ 2. De resultaten bevestigden bovendien {dat een} kwaadaardige tumor geïnduceerd door MCF7 zou kunnen worden geremd in een mannequin met de meeste kankers . Vanwege dit feit kan worden geconcludeerd dat StxA, tot expressie gebracht door baculovirus, kan worden gebruikt voor in vitro en in vivo genlevering.

Insect Cell Line SF9 rabbit polyclonal antibody, Ig Fraction

BP2060P 1 ml Ask for price

Sf9 insect cells

600100 2 x (1x10e7 cells/vial)
EUR 280.24

EGFR, His (Sf9 insect cells-expressed), Human

HY-P7316 50ug
EUR 639.6

GWB-600102-1U - super Sf9-1 insect cells

GWB-600102-1U 2x(1x10e7cells/vial)
EUR 1419
 • super Sf9-1 insect cells

Kallikrein-11 (Sf9 insect cells-expressed), Human

HY-P7381 50ug
EUR 914.4

Sapphire Sf9 Insect Cells (1 x 107 cells, Frozen)

ABP-CEL-10006 1 vial Ask for price
  • Product line: Cell Line Collection
  • Brand: Insect Cell Lines / Medium

Sapphire Sf9 Insect Cells (1 x 107 cells, Culture)

ABP-CEL-10002 1 flask Ask for price
  • Product line: Cell Line Collection
  • Brand: Insect Cell Lines / Medium

Anti-SF9 Insect Cell HCP 2G affinity purified

SF9RB01-AF 0.5 mg
EUR 2295.6
 • Product category: Antibodies
Description: Anti-SF9 Insect Cell HCP 2G affinity purified by Cygnus Technologies is available in Europe via Gentaur.

HVEM, Fc Chimera (Sf9 insect cells-expressed), Human

HY-P7366 10ug
EUR 183.6

IL-6 Receptor α (Sf9 insect cells-expressed), Human

HY-P7377 50ug
EUR 321.6

FGFR-1α, Fc Chimera (Sf9 insect cells-expressed), Human

HY-P7353 10ug
EUR 211.2

293AD Cell Line

AD-100 1 vial
EUR 553.2
Description: The 293AD Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase adenovirus production, including firmer attachment and larger surface area.

293AAV Cell Line

AAV-100 1 vial
EUR 609.6
Description: The 293AAV Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase AAV production, including firmer attachment and larger surface area.

293LTV Cell Line

LTV-100 1 vial
EUR 609.6
Description: The 293LTV Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase lentiviral production, including fimrer attachment and larger surface area.

293RTV Cell Line

RV-100 1 vial
EUR 609.6
Description: The 293RTV Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase retroviral production, including fimrer attachment and larger surface area.

293/GFP Cell Line

AKR-200 1 vial
EUR 686.4
Description: 293/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

T47D/GFP Cell Line

AKR-208 1 vial
EUR 686.4
Description: T47D/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

A549/GFP Cell Line

AKR-209 1 vial
EUR 686.4
Description: A549/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

HeLa/GFP Cell Line

AKR-213 1 vial
EUR 686.4
Description: HeLa/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

293/Cas9 Cell Line

AKR-5110 1 vial
EUR 686.4

HeLa/Cas9 Cell Line

AKR-5111 1 vial
EUR 686.4

NIH3T3/GFP Cell Line

AKR-214 1 vial
EUR 686.4
Description: NIH3T3/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

NIH3T3/Cas9 Cell Line

AKR-5104 1 vial
EUR 686.4

Insect Cell Medium: TNM-FH Insect Culture Medium

ABP-MED-10001 1 liter Ask for price
  • Product line: Cell Culture Reagents
  • Brand:

Insect Cell Medium: Serum-Free Insect Culture Medium

ABP-MED-10002 1 liter Ask for price
  • Product line: Cell Culture Reagents
  • Brand:

MCF-7/Luc Cell Line

AKR-234 1 vial
EUR 686.4
Description: MCF-7/Luc Cell Line stably expresses luciferase and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

SKOV-3/Luc Cell Line

AKR-232 1 vial
EUR 686.4
Description: SKOV-3/Luc Cell Line stably expresses luciferase and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

Insect Cell Medium: Grace?s Insect Medium (Unsupplemented)

ABP-MED-10004 1 liter Ask for price
  • Product line: Cell Culture Reagents
  • Brand:

OVCAR-5/RFP Cell Line

AKR-254 1 vial
EUR 686.4
Description: OVCAR-5/RFP Cell Line stably expresses RFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

Sf21 (plaque assay) insect cells

600105 2 x (1x10e7 cells/vial)
EUR 280.24

GWB-600101-1U - Sf21 insect cells

GWB-600101-1U 1x10e7cells
EUR 379
 • Sf21 insect cells

KRIBIOLISA Insect Cell Host Cell DNA Kit

KBBR03 100 reactions
EUR 412.5

Recombinant (Sf9) Hemagglutinin Influenza B Virus Malaysia 2506/04 (HA full length, insect cells)

RP-1593 2 ug
EUR 196.8

Recombinant Human Noggin, Insect Cell

HEOPP-0809 5ug Ask for price

Platinum-E Retroviral Packaging Cell Line, Ecotropic

RV-101 1 vial
EUR 1104
Description: Conventional cells used for retrovirus packaging, such as those based on NIH3T3 cells, have limited stability and produce relatively low yields of retrovirus, mainly due to the poor expression of retroviral structure proteins (gag, pol and env) in the cells. The Platinum Retroviral Packaging Cell Lines are based on the 293T cell line. They exhibit longer stability and produce higher yields of retroviral structure proteins. Plat-E cells contain gag, pol and env genes, allowing retroviral packaging with a single plasmid transfection.

Platinum-GP Retroviral Packaging Cell Line, Pantropic

RV-103 1 vial
EUR 1104
Description: Conventional cells used for retrovirus packaging, such as those based on NIH3T3 cells, have limited stability and produce relatively low yields of retrovirus, mainly due to the poor expression of retroviral structure proteins (gag, pol and env) in the cells. The Platinum Retroviral Packaging Cell Lines are based on the 293T cell line. They exhibit longer stability and produce higher yields of retroviral structure proteins. Plat-GP cells contain the gag and pol genes required for retroviral packaging; an expression vector is co-transfected with a VSVG envelope vector.

Platinum-A Retroviral Packaging Cell Line, Amphotropic

RV-102 1 vial
EUR 1104
Description: Conventional cells used for retrovirus packaging, such as those based on NIH3T3 cells, have limited stability and produce relatively low yields of retrovirus, mainly due to the poor expression of retroviral structure proteins (gag, pol and env) in the cells. The Platinum Retroviral Packaging Cell Lines are based on the 293T cell line. They exhibit longer stability and produce higher yields of retroviral structure proteins. Plat-A cells contain gag, pol and env genes, allowing retroviral packaging with a single plasmid transfection.

Total Protein - Murine Embryonic Stem Cell Line D3

CBA-305 500 ?g
EUR 414
Description:
 • Isolated from mouse ES-D3 cell line
 • Presented as 500 µg at 1 mg/mL in NP-40 Solubilization Buffer

Insect Cell Serum-Free Medium-1

VCum-Lsx0021 1 L
EUR 888
Description: A serum-free medium that is ideal for suspension culture of insect cell lines (HighFive, SF9).

Insect Cell Serum-Free Medium-2

VCum-Lsx0023 1 L
EUR 909.6
Description: A serum-free medium that is ideal for suspension culture of insect cell lines (HighFive, SF9).

Recombinant HBV Surface Antigen (Subtype ad) (Insect Cell)

VAng-Lsx04580-1mg 1 mg
EUR 637.2
Description: Hepatitis B Surface Antigen (HBsAg-subtype Ad), recombinant protein from Insect Cell Expression System.

Insect Cell Serum-Free Medium-1 (Powder)

VCum-Lsx0022-10L 10 L
EUR 2658
Description: A serum-free medium that is ideal for suspension culture of insect cell lines (HighFive, SF9).

Insect Cell Serum-Free Medium-1 (Powder)

VCum-Lsx0022-1L 1 L
EUR 319.2
Description: A serum-free medium that is ideal for suspension culture of insect cell lines (HighFive, SF9).

Insect Cell Serum-Free Medium-1 (Powder)

VCum-Lsx0022-5L 5 L
EUR 1358.4
Description: A serum-free medium that is ideal for suspension culture of insect cell lines (HighFive, SF9).

Insect Cell Serum-Free Medium-2 (Powder)

VCum-Lsx0024-10L 10 L
EUR 2798.4
Description: A serum-free medium that is ideal for suspension culture of insect cell lines (HighFive, SF9).

Insect Cell Serum-Free Medium-2 (Powder)

VCum-Lsx0024-1L 1 L
EUR 333.6
Description: A serum-free medium that is ideal for suspension culture of insect cell lines (HighFive, SF9).

Insect Cell Serum-Free Medium-2 (Powder)

VCum-Lsx0024-5L 5 L
EUR 1429.2
Description: A serum-free medium that is ideal for suspension culture of insect cell lines (HighFive, SF9).

QuickFreezing-I Insect cell cryopreservation solution

E28X0310043-100 100ml
EUR 361.9

Recombinant Human Angiopoietin-2 Protein (Sf-9 insect cells)

VAng-3054Lsx-20g 20 µg
EUR 1743.6
Description: Recombinant Human Angiopoietin-2 Protein was expressed in Sf-9 insect cells. (Uniprot ID: O15123)

Recombinant Human Angiopoietin-2 Protein (Sf-9 insect cells)

VAng-3054Lsx-5g 5 µg
EUR 951.6
Description: Recombinant Human Angiopoietin-2 Protein was expressed in Sf-9 insect cells. (Uniprot ID: O15123)

Sf9 Cell Line

CL-0205 1×10⁶ cells/vial
EUR 500
 • Atmosphere: Air, 100%.Temperature: 28℃.
Description: Spodoptera frugiperda, Fall armyworm

Grace's medium for insect cells

PM152011-500mL 500 mL
EUR 45
Description: Classical Basic Medium

TNM-FH medium for insect cells

PM152010-500mL 500 mL
EUR 55
Description: Classical Basic Medium

500mL INSECTAGRO SF9 serum free

13-410-CV PK6
EUR 222

Recombinant Human Noggin, Insect Cells Derived

AP60126 100ug
EUR 1178
 • Lyophilized from a 0.2 μm filtered concentrated solution in PBS, pH7.4, 5% trehalose, 0.02%Tween-20.

Sapphire T.ni Insect Cells (1 x 107 cells, Frozen)

ABP-CEL-10008 1 vial Ask for price
  • Product line: Cell Line Collection
  • Brand: Insect Cell Lines / Medium

Grace S supplement medium for insect cells

PM152012-500mL 500 mL
EUR 55
Description: Classical Basic Medium

Sapphire T.ni Insect Cells (1 x 107 cells, Culture

ABP-CEL-10005 1 vial Ask for price
  • Product line: Cell Line Collection
  • Brand: Insect Cell Lines / Medium

Dengue Virus Subtype 1, Insect Cells Protein

20-abx262295
 • EUR 393.6
 • EUR 7108.8
 • EUR 276
 • 10 ug
 • 1 mg
 • 2 µg
 • Shipped within 5-10 working days.

Dengue Virus Subtype 2, Insect Cells Protein

20-abx262296
 • EUR 393.6
 • EUR 7108.8
 • EUR 276
 • 10 ug
 • 1 mg
 • 2 µg
 • Shipped within 5-10 working days.

Dengue Virus Subtype 3, Insect Cells Protein

20-abx262297
 • EUR 393.6
 • EUR 7108.8
 • EUR 276
 • 10 ug
 • 1 mg
 • 2 µg
 • Shipped within 5-10 working days.

Dengue Virus Subtype 4, Insect Cells Protein

20-abx262298
 • EUR 393.6
 • EUR 7108.8
 • EUR 276
 • 10 ug
 • 1 mg
 • 2 µg
 • Shipped within 5-10 working days.

Recombinant Zika Virus NS1 Protein (Insect cells)

VAng-Lsx0577-100g 100 µg
EUR 1365.6
Description: Zika Virus NS1, recombinant protein from Insect cells.

TNM-FH medium for insect cells (glucose free)

PM152013-500mL 500 mL
EUR 128
Description: Classical Basic Medium

Hyclone Insect Cell Screened Fetal Bovine Serum US Origin 500 mL (SH30070.03I)

HYC28 EACH
EUR 1156.76

Chikungunya Virus E1 Envelope Protein (Insect Cells)

REC31767-100 0.1
EUR 676.15
Description: Recombinant Chikungunya virus CHIKV) wild-type E1 protein (Asian genotype) is produced in insect cells. It is composed of amino acids 67-482 (Gene Accession: EU441882) of the Chikungunya E1 protein and the secreted and soluble recombinant protein (MW ~50

Dengue Virus NS1 Subtype 1, Insect Cells Protein

20-abx262291
 • EUR 393.6
 • EUR 7108.8
 • EUR 276
 • 10 ug
 • 1 mg
 • 2 µg
 • Shipped within 5-10 working days.

Dengue Virus NS1 Subtype 3, Insect Cells Protein

20-abx262293
 • EUR 393.6
 • EUR 7108.8
 • EUR 276
 • 10 ug
 • 1 mg
 • 2 µg
 • Shipped within 5-10 working days.

Dengue Virus NS1 Subtype 4, Insect Cells Protein

20-abx262294
 • EUR 393.6
 • EUR 7108.8
 • EUR 276
 • 10 ug
 • 1 mg
 • 2 µg
 • Shipped within 5-10 working days.

Dengue Virus Serotype 1 NS1 Protein (Insect Cells)

REC31778-100 0.1
EUR 258.98
Description: Recombinant Dengue virus serotype 1 NS1 recombinant protein is expressed in Baculovirus-infected insect cells and purified by proprietary affinity chromatography methodologies.

Dengue Virus Serotype 1 NS1 Protein (Insect Cells)

REC31778-500 0.5
EUR 984.88
Description: Recombinant Dengue virus serotype 1 NS1 recombinant protein is expressed in Baculovirus-infected insect cells and purified by proprietary affinity chromatography methodologies.

Dengue Virus Serotype 2 NS1 Protein (Insect Cells)

REC31779-100 0.1
EUR 258.98
Description: Recombinant Dengue virus serotype 2 NS1 recombinant protein is expressed in Baculovirus-infected insect cells and purified by proprietary affinity chromatography methodologies.

Dengue Virus Serotype 2 NS1 Protein (Insect Cells)

REC31779-500 0.5
EUR 984.88
Description: Recombinant Dengue virus serotype 2 NS1 recombinant protein is expressed in Baculovirus-infected insect cells and purified by proprietary affinity chromatography methodologies.

Dengue Virus Serotype 3 NS1 Protein (Insect Cells)

REC31780-100 0.1
EUR 390.38
Description: Recombinant Dengue virus serotype 3 NS1 recombinant protein is expressed in Baculovirus-infected insect cells and purified by proprietary affinity chromatography methodologies.

Dengue Virus Serotype 3 NS1 Protein (Insect Cells)

REC31780-500 0.5
EUR 1481.15
Description: Recombinant Dengue virus serotype 3 NS1 recombinant protein is expressed in Baculovirus-infected insect cells and purified by proprietary affinity chromatography methodologies.

Dengue Virus Serotype 4 NS1 Protein (Insect Cells)

REC31781-100 0.1
EUR 348.29
Description: Recombinant Dengue virus serotype 4 NS1 recombinant protein is expressed in Baculovirus-infected insect cells and purified by proprietary affinity chromatography methodologies.

Dengue Virus Serotype 4 NS1 Protein (Insect Cells)

REC31781-500 0.5
EUR 1320.41
Description: Recombinant Dengue virus serotype 4 NS1 recombinant protein is expressed in Baculovirus-infected insect cells and purified by proprietary affinity chromatography methodologies.

IPL-41 Insect

CM027-050 500ml
EUR 106.8

IPL-41 Insect

CM027-300 6x500ml
EUR 260.4

IPL-41 Insect

CM027-310 10x500ml
EUR 336

IPL-41 Insect

CM027-320 20x500ml
EUR 494.4

IPL-41 Insect

CM027-350 50x500ml
EUR 828

IPL-41 Insect

CMP27-001 10x1L
EUR 222

IPL-41 Insect

CMP27-010 10L
EUR 204

IPL-41 Insect

CMP27-050 50L
EUR 616.8

CytoSelect Cell Transformation Assay (Cell Recovery Compatible), Colorimetric

CBA-135 96 assays
EUR 985.2
Description: CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assays (Cell Recovery Compatible) provide a robust system for detecting transformed cells, screening cell transformation inhibitors, and determining in vitro drug sensitivity. A proprietary modified soft agar matrix allows you to either quantify cells using the included fluorescent dye, or recover the cells for further analysis.

CytoSelect Cell Transformation Assay (Cell Recovery Compatible), Colorimetric

CBA-135-5 5 x 96 assays
EUR 4027.2
Description: CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assays (Cell Recovery Compatible) provide a robust system for detecting transformed cells, screening cell transformation inhibitors, and determining in vitro drug sensitivity. A proprietary modified soft agar matrix allows you to either quantify cells using the included fluorescent dye, or recover the cells for further analysis.

CytoSelect Cell Transformation Assay (Cell Recovery Compatible), Fluorometric

CBA-140 96 assays
EUR 1027.2
Description: CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assays (Cell Recovery Compatible) provide a robust system for detecting transformed cells, screening cell transformation inhibitors, and determining in vitro drug sensitivity. A proprietary modified soft agar matrix allows you to either quantify cells using the included fluorescent dye, or recover the cells for further analysis.

CytoSelect Cell Transformation Assay (Cell Recovery Compatible), Fluorometric

CBA-140-5 5 x 96 assays
EUR 4179.6
Description: CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assays (Cell Recovery Compatible) provide a robust system for detecting transformed cells, screening cell transformation inhibitors, and determining in vitro drug sensitivity. A proprietary modified soft agar matrix allows you to either quantify cells using the included fluorescent dye, or recover the cells for further analysis.

StemTAG Stem Cell Colony Formation Assay (Cell Recovery Compatible)

CBA-325 96 assays
EUR 1027.2
Description: Our StemTAG 96-Well Stem Cell Colony Formation Assay provides a high-throughput method to quantify ES cells in just 7-10 days, and no manual cell counting is required. Once colonies are formed, they may be analyzed in three different ways: 1. Lyse cells, then quantify in a fluorescence plate reader using dye included in the kit; 2. Lyse cells, then quantify alkaline phosphatase activity using reagents provided; or 3. Recover colonies from matrix for further culture or analysis.

StemTAG Stem Cell Colony Formation Assay (Cell Recovery Compatible)

CBA-325-5 5 x 96 assays
EUR 4033.2
Description: Our StemTAG 96-Well Stem Cell Colony Formation Assay provides a high-throughput method to quantify ES cells in just 7-10 days, and no manual cell counting is required. Once colonies are formed, they may be analyzed in three different ways: 1. Lyse cells, then quantify in a fluorescence plate reader using dye included in the kit; 2. Lyse cells, then quantify alkaline phosphatase activity using reagents provided; or 3. Recover colonies from matrix for further culture or analysis.

High-Mobility Group Box 1 Hi-5 Insect Cells Protein

20-abx261998
 • EUR 5388
 • EUR 393.6
 • EUR 276
 • 1 mg
 • 20 ug
 • 5 ug
 • Shipped within 5-10 working days.

CytoSelect Proliferating Cell Nuclear Antigen (PCNA) ELISA Kit

CBA-254 96 assays
EUR 672
Description: Cell Biolabs? CytoSelect Proliferating Cell Nuclear Antigen (PCNA) ELISA Kit is an enzyme immunoassay developed for the detection and quantitation of PCNA from nuclear and whole cell extracts.  The kit detects PCNA from mouse, rat and human, and has a detection sensitivity limit of 12.5 ng/mLPCNA.  Each kit provides sufficient reagents to perform up to 96 assays including standard curve and unknown samples. 

CytoSelect Cell Transformation Assay (Cell Recovery Compatible), Colorimetric, Trial Size

CBA-135-T 24 assays
EUR 518.4
Description: CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assays (Cell Recovery Compatible) provide a robust system for detecting transformed cells, screening cell transformation inhibitors, and determining in vitro drug sensitivity. A proprietary modified soft agar matrix allows you to either quantify cells using the included fluorescent dye, or recover the cells for further analysis.

SARS-CoV-2 Spike Glycoprotein (S1), His-Tag (Insect Cells)

BSV-COV-PR-24 100 ug Ask for price
Description: SARS-CoV-2 Spike Glycoprotein (S1), (His-Tag) (Insect Cells) (Spike Protein (S1))

SARS-CoV-2 Spike Glycoprotein (S1), His-Tag (Insect Cells)

BSV-COV-PR-25 500 ug Ask for price
Description: SARS-CoV-2 Spike Glycoprotein (S1), (His-Tag) (Insect Cells) (Spike Protein (S1))

Bij dit onderzoek remde StxA, geleverd door het baculovirus, de celproliferatie en vernietigde het HeLa- en MCF7-cellen in vitro. Kortom, deze methode kan worden gebruikt als een veilige methode voor de levering van geneesmiddelen tegen kanker in de meeste kankercellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Natural β-carboline alkaloids regulate the PI3K/Akt/mTOR pathway and induce autophagy in insect Sf9 cells.

Natuurlijke β-carboline-alkaloïden reguleren de PI3K/Akt/mTOR-route en induceren autofagie in Sf9-cellen van insecten.Natuurlijke β-carboline-alkaloïden reguleren de PI3K/Akt/mTOR-route en induceren autofagie in Sf9-cellen van insecten.

De β-carboline-alkaloïden zijn een grote groep natuurlijk voorkomende en kunstmatige indoolalkaloïden met uitstekende farmacologische eigenschappen. Bovendien is van deze alkaloïden ook gemeld dat ze efficiënte makelaars zijn voor het bestrijden van